Isofaq, 50 jaar kennis

Isofaq, je vaste materiaalpartner voor watermanagement

Verzamelen, infiltreren, bufferen, reinigen en afvoeren van water. Het is vaak een complexe puzzel om het watermanagement op een site perfect te stroomlijnen. Al meer dan 35 jaar is Isofaq een totaalleverancier voor alle materialen die je hierbij nodig hebt. De familiale wortels en 3 decennia doorgedreven expertise zijn jouw kwaliteitsgarantie. Van toegewijd advies tot hoogwaardige oplossingen op maat van jouw werf.

Een compleet gamma

Sinds het prille begin bouwt Isofaq actief en voortdurend aan een compleet materiaalgamma. Hier vind je alles voor drainage-, grond-, wegenis- en waterwerken, waaronder enkele exclusieve merken. In deze onestopshop reken je op een brede waaier materialen, aangevuld met een rijke vak- en technische kennis. Een betrouwbare tandem voor elk project.

Snelle levering uit voorraad

In het grote magazijn in Izegem zijn de meeste materialen ruimschoots voorradig. Zo zijn we weerbaar tegen wisselende beschikbaarheden in de markt en geniet je van korte levertermijnen. Door onze eigen chauffeurs of met externe partners. In heel het land en over de grenzen.

Kennismaken met ons professioneel team?