Sectoren

Expert in waterhuishouding

Ruime expertise en een uitzonderlijk breed gamma maakt Isofaq het aanspreekpunt voor tal van sectoren die met waterbeheer te maken krijgen. We staan elk van deze klanten bij met raad, daad en hoogwaardige oplossingen.

 

We zijn actief in volgende sectoren :

Drainage

Het is belangrijk om op het juiste moment overtollig regenwater snel en efficiënt af te voeren waar nodig. Isofaq heeft zowel voor professionele toepassingen (landbouw, sportvelden & parken), als voor tuinaanleg de passende oplossingen.

Grondwerken

De basis voor een parking, toegangsweg of wegenis begint bij een goede fundering en onderfundering. Isofaq biedt diverse oplossingen om grond in dergelijke situaties te scheiden, filteren, versterken, wapenen en / of stabiliseren.

wegenbouw en riolering

Een nieuwe weg aanleggen of werken aan een bestaande weg? Met ons uitgebreide productassortiment kunnen we oplossingen bieden zodat de werf vlot kan verlopen.

industriebouw

Bij de aanleg van een nieuw industriegebouw moeten veel zaken bekeken worden. Gaande van het opvangen van het regenwater tot het afvoeren, reinigen, infiltreren of bufferen ervan. We bekijken met onze specialisten hoe we je project optimaal kunnen uitwerken met onze kwalitatieve en duurzame materialen.

waterbouw

Werkzaamheden in waterbouw zijn heel divers. De meest bekende zijn het beschermen van natuurlijke waterlopen, het bouwen van bruggen over rivieren en kanalen en het aanleggen van kades of havens. We hebben voor elk type project de nodige materialen en oplossingen.

omgevingswerken

Na rioleringswerken en/of grondwerken moet een terrein, al dan niet rondom een gebouw liggend, nog ingericht worden vooraleer het in gebruik genomen kan worden. Hiervoor moet niet enkel gelet worden op de functionaliteit en de kwaliteit, maar ook op het esthetische aspect. Isofaq heeft hiervoor de passende oplossingen.