Drainage

Drainage, duurzame oplossingen voor een gezonde grond.

Een gezonde bodem heeft een goed vochtgehalte. Het is bijgevolg belangrijk om op het juiste moment overtollig regenwater snel en efficiënt af te voeren.  Om dat te waarborgen voorzie je het best drainageoplossingen. Als specialist evert Isofaq de passende systemen voor landbouw, sportterreinen en parken.

Een sportterrein dat ondergeregend is of waarvan de grond helemaal verzadigd is na hevige regenval nodigt niet uit tot bespelen. Meer nog: vaak is het sporttechnisch zelfs quasi onmogelijk om de sport op een goede manier te beoefenen. Met een doordacht en kwalitatief drainagesysteem blijven ook outdoor velden het hele jaar door in topconditie

De drainage wordt uitgerust met de meest geschikte filtermaterialen voor een duurzaam waterbeheer. Ook alle toebehoren en bijhorende producten zoals doorspuitputjes kunnen voorzien worden.

 

Welke drainagebuizen in welke grond?

Het type grond is een belangrijke factor bij het bepalen van de juiste producten. Doe een beroep op het advies en de ervaring van Isofaq of raadpleeg de voorschriften waterbeheer.