Lichte belasting

Afvoergoten voor lichte belasting (type M)

Regenwater vlot afvoeren is ook in de tuin een belangrijk aandachtspunt. ACO Passavant heeft aangepaste afvoergoten voor tuin, terras of oprit. Zo ontspannen je klanten zich zorgeloos in hun eigen buitenomgeving. Met dank aan hun ACO-afvoergoot.

Roostergoot

De Euroline met verzinkt sleufrooster zet de standaard in dit assortiment. En de lat ligt meteen hoog, met het moderne roosterdesign en de mogelijke coatings. De uitvoering in antraciet luxecoating is perfect in balans met de donkere accenten in kleiklinkers en natuursteen. Of wat dacht je van de Euroline met inox lengtestaafrooster?

  • Euroline in galva of gietijzer
  • Design, Euroline Voronoï, Inox, Microgrip of Slimline

Sleufgoot

Sleufgoten zijn een gootelement met esthetisch opzetstuk met sleuf. Het is een discrete oplossing voor sleufafwatering. Het inox opzetstuk heeft een fijne sleuf dat ook een mooi accent vormt als overgangselement tussen twee types verharding. Dankzij de hoekelementen is dit ideaal voor afwatering rondom het zwembad of de woning. De discrete sleufgoot wordt gemakkelijk ingebouwd en is zeer onderhoudsvriendelijk.  Voor afwatering tegen glaspartijen heeft ACO de Euroline Discreet Inox BFL in het gamma.

Op zoek naar afvoergoten voor tuin, terras of oprit?