Projecten

Isofaq in de praktijk

De oplossingen en materialen van Isofaq voelen zich thuis op de meest uiteenlopende werven. Ze dragen bij aan de goede waterhuishouding en de duurzame kwaliteit van een wegenis of grondwerk. Hoe hun troeven zich uiten in de praktijk, ontdek je aan de hand van onze projecten.

Drainage / 19 januari 2023

Kortrijk – parking AZ Groeninge

In het najaar van 2014 werden we gecontacteerd door het studiebureau voor dit project. Naast het gloednieuwe ziekenhuis AZ Groeninge moest nl. een ondergrondse parking komen. Ook de ruimte boven die parking diende ingericht te worden als parking.

17 januari 2023

Gistel – Overzone en bedijking Moerdijkvaart

In het voorjaar van 2015 werden een openbare aanbesteding uitgeschreven voor bepaalde werkzaamheden aan de Moerdijkvaart te Gistel. De uitvoering van de 1e fase werd opgestart in september 2015, in juni en augustus 2016 werden de 2e fase afgewerkt.

12 januari 2023

Kortrijk – President Kennedylaan

In het najaar van 2015 werd contact opgenomen met de aannemer van bovenstaande werken. De werkzaamheden omvatten de volledige heraanleg van de President Kennylaan, voorkant van het Algemeen Ziekenhuis, en de ontsluitingsweg naar de autosnelweg E17.